Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy
Top
Mar 9, 2023
in

Tillträde Norrtälje etapp 3

Post by 
Text Link

Den 7 mars fick en mängd kunder tillträda totalt 33 lokaler i etapp 3 i Norrtälje, vilket innebär att vi nu har sålt över 100 lokaler i Norrtälje. Platsen, Backtorpshöjden, är Norrtäljes mest expansiva område med ett strategiskt läge nära centrum och en mängd olika företag etablerade i området. Vi har på senaste tiden haft framgångsrika andrahandsförsäljningar i de tidigare etapperna, vilket visat sig vara en lönsam investering för våra kunder för den som väljer att sälja vidare sin lokal.

 

För den som missat kan vi meddela att en fjärde etapp är ute till försäljning och planeras att börja byggas våren 2023. Detta kommer att ge ännu fler möjligheter för våra kunder att investera i en friköpt fastighet i Norrtälje och dra nytta av denna blomstrande region.

I Karlshöjdens industriområde i Norrtälje kommer vi att bygga 29 lokaler som består av ca 6 × 12 m golvyta + tillhörande entresolplan, med en total yta på cirka 105 kvm. Varje lokal är en friköpt fastighet som ägs av kunden själv.

 

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa lokaler till våra kunder och bidra till Norrtäljes utveckling.

Läs mer om projektet här!

Kontakt

Tim Larsson

Försäljningsansvarig

tim@egenlokal.se

070-456 97 56

Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram