Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Om Egenlokal

Vår ambition är att förenkla för dig som privatperson eller företagare att äga din egen avstyckade industrilokal. Vi skapar förutsättningar för det lokala näringslivet att växa på flertalet orter runt om i Sverige.

Team

Gustav Kock
Grundare & VD
073 972 18 31gustav@egenlokal.se
Henrik Eriksson
Grundare & Affärsstrateg
070 617 23 00henrik@egenlokal.se
Matilda Herrlin
Ekonomi
ekonomi@egenlokal.se
Kajsa Lindmark
Projektansvarig
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se
Pontus Lindström
Byggprojektledare
073 922 46 99pontus.lindstrom@krafthus.se

Vårt ansvar

Att bygga billiga lokaler till småföretagare är inte lösningen på jordens alla problem. Verkligheten är att fastighets- och byggbranschen står för ca 21% av Sveriges energianvändning. Trots att vi är en liten aktör vill vi dra vårt strå till stacken för att sänka den siffran.
Det är en tuff utmaning i en konkurrensutsatt marknad. Men vi är övertygade om att kvalité och medvetenhet kommer gynna oss då våra kunder är framtiden inom svenskt näringsliv och förhoppningsvis bryr de sig lika mycket som oss om hållbarhet och samhällets utveckling.
Vi antar därmed utmaningen att bygga billigt, miljövänligt, och med hög standard.

Att samarbeta med oss

Egenlokal gör, varje år, flera samarbeten med privata markägare. Vi brukar säga att vi gärna utbyter en kort tids marknadsföring mot bra avkastning. Med det menar vi att vi under en kort period (sällan längre än 4 månader) ges möjligheten att sälja våra lokaler på din mark.
Som kompensation får du som markägare en avsevärt högre avkastning jämfört med att sälja marken på öppna marknaden. Det ska vara en enkelt att jobba med oss. Därför gör vi analysen, jobbet, och står för kostnaderna.

Arbeta hos oss

Vi på Egenlokal söker efter personer som är intresserade av att vara med och forma framtidens fastighetsbransch. Som ledande aktör inom vår nisch i Sverige är vi också ett ungt och nytänkande fastighetsbolag.  

Vi tror på att kontinuerligt utveckla och förbättra oss själva och vår bransch genom att samarbeta med likasinnade individer som delar vårt passionerade engagemang för att skapa innovativa och hållbara fastighetslösningar.  

Så om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och bidra till en bättre framtid för det lokala näringslivet på flertalet orter i Sverige, skicka in din ansökan till oss på Egenlokal idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Kontakta oss