Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Är du markägare?

Vi söker samarbeten med privata markägare. Genom att sälja din mark till oss är du med och uppmuntrar till företagsamhet i staden du äger mark. Vi är en organisation som kännetecknas av engagerade medarbetare, som aldrig lämnar någonting åt slumpen. Vi är stolta men aldrig nöjda och vi lägger stor prestige i att vara den mest aktiva och eftertraktade samarbetspartnern.
Hittills har samtliga samarbeten blivit framgångsrika projekt och genererat långvariga affärsrelationer. Så här ser ett typiskt samarbete ut, steg för steg:

Steg 1:

En fastighetsägare har mark, obebygda byggrätter eller svårt att hitta hyresgäster till ett projekt. Vi på Egenlokal blir kontaktade om ett eventuellt samarbete.

Steg 2:

Det första som sker är ett förutsättningslöst telefonmöte där vi väger förutsättningar, målsättningar och värderingar. Utifrån detta kommer vi fram till hur vi uppnår projektets fulla potential.

Steg 3:

Tycker båda parter det låter intressant så blir nästa steg att vår arkitekt ritar upp hur projektet skulle se ut och vi tar fram en kalkyl. Alltid totalt transparens.

Steg 4:

Innan vi påbörjar marknadsföringen så kommer vi överens om hur många lokaler som måste säljas för att byggnation ska inledas. Med andra ord - ingen risk för dig som markägare.

Steg 5:

Blir marknadsföringskampanjen lyckad (vilket den oftast blir) så genomförs projektet och byggnationen påbörjas. Normal byggtid för våra projekt är 4-6 månader.

Steg 6:

Efter att byggnationen är avslutad så tillträder kunderna och projektet avslutas. Förhoppningsvis är ni nöjda med oss som partner och våra samarbeten fortsätter!

Vi söker

Tomtstorlekar på 4 000 - 35 000 kvm
Byggrätter från 1 000 kvm BTA och uppåt
Planlagd mark för industri/lager/produktion/logistik/kontor
Stockholm
Örebro
Göteborg
Enköping
Malmö
Umeå
Uppsala
Åre
Eskilstuna
Sälen
Linköping
Lund
Norrköping
Helsingborg
Uddevalla
Västerås

Kontakta oss

Gustav Kock
VD & Grundare
073 972 18 31gustav@egenlokal.se