Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

En lyckad investering i Norrtälje

2023-02-16
Vi har spännande nyheter att rapportera från ett av våra projekt i Norrtälje.

Vi har spännande nyheter att rapportera från ett av våra projekt i Norrtälje. En av våra tidigare köpare av en EgenLokal har sålt sin lokal på andrahandsmarknaden för hela 2’100’000 kr, vilket är en betydande ökning från det ursprungliga priset på endast 1’399’000 kr sen lokalen först införskaffades den 25 februari 2022.

Försäljningen är ett bevis på den ökande efterfrågan på fastigheter i Norrtälje-området, och den höga kvaliteten på våra lokaler. Vi är stolta över att ha kunnat leverera en produkt som är så eftertraktad och som ger våra kunder möjlighet att göra en sådan god investering.

Vi ser fram emot att fortsätta att utveckla högkvalitativa fastighetsprojekt i Norrtälje och andra delar av Sverige, och att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål på fastighetsmarknaden.

”Jag hade verkligen velat behålla min EgenLokal men kommer flytta till Göteborg inom kort. Det var en smidig affär eftersom jag ägde lokalen att sälja den genom en fastighetsmäklare, vilket var problemfritt och att mäklaren hade flera potentiella köpare gjorde processen ännu smidigare. Det hade varit lite mer omständligt om jag satt på ett ettårsavtal med hyresvärd eller liknande.

Nya ägaren har tillträde sista mars så jag har tid på mig att tömma lokalen. Lokalen är utrustad med stort entresolplan, badrum och kök så det kommer bara vara för nya ägaren att flytta in i en superfräsch lokal!” - Mattias Grönlund, Tidigare ägaren av lokalen

 

Är du intresserad av en lokali Norrtälje?

Just nu har vi vår fjärde etapp ute till försäljning, läs mer här!

Kontakt

Försäljningsansvarig
Tim Larsson
tim@egenlokal.se
070-456 97 56

Dela nyheten