Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy
Top
Oct 18, 2021
in

Lediga tjänster på EgenLokal

Post by 
Text Link

Under det gångna året har vi inte bara expanderat över hela landet med lokaler i över 15 städer utan vi har även blivit fler i vårt team. Som grädden på moset har de medarbetare som bor i Stockholm flyttat in i ett nytt kontor, något som vi alla är mycket glada över! 


Vårt team består av flera olika personlighetstyper där varje fyller sin funktion för att bidra till effektivt arbete och glad stämning. Det vi har gemensamt är att vi är resultat-drivna, motiverade och måna om att ha kul tillsammans. 


Att börja jobba hos oss innebär att du blir en del av ett snabbväxande bolag vilket kommer med några kriterier. Vi ser gärna att du är van vid att ta snabba beslut, sporras av utmaningar och drivs av små och stora framgångar samtidigt som du är grym på att strukturera upp ditt arbete då mycket sker samtidigt hos oss. 


De tjänster vi söker fylla just nu är: 


  • Byggprojektledare 
  • Arkitekt
  • Mäklare
  • Marknadsföring/admin


För att veta mer om varje jobb, kontakta gärna gustav@egenlokal.se 


Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 


Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram