Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Säljstart Sundsvall, sydvästra Birsta!

2023-04-14
Vi är glada över att kunna meddela att vi nu startat försäljningen av våra kostnadseffektiva industrifastigheter i det expanderande området sydvästra Birsta i Sundsvall.

Vi är glada över att kunna meddela att vi nu startat försäljningen av våra kostnadseffektiva industrifastigheter i det expanderande området sydvästra Birsta i Sundsvall. Efter två lyckade projekt i både Timrå och Östra Birsta är efterfrågan på våra lokaler ett faktum och därför väljer vi nu att släppa ytterligare ett projekt, för att ge fler möjligheten att bli ägare av en Egenlokal! Vårt unika koncept ger både företagare och privatpersoner möjlighet att köpa friköpta industrilokaler. Området har redan ett stort antal etablerade företag inom olika branscher så som restauranger, detaljhandel och industriverksamheter. Med ett strategiskt läge nära E4an och Sundsvalls centrum är det här en perfekt plats för den som söker en kostnadseffektiv lokal med goda möjligheter att expandera sin verksamhet eller ta sin hobby till nästa nivå.

I Sydvästra Birsta bygger vi 16 friköpta fastigheter på en tomt om cirka 3 600 kvadratmeter. Varje enhet kommer att ha en yta på cirka 6 x 12 meter och som ägare till din egenfastighet får du möjlighet att själv bestämma hur den ska användas. Att äga sin lokal som företagare eller privatperson ger dig möjligheten att sänka dina månadskostnader markant jämfört med att hyra en liknande lokal. Dessutom kan du själv bestämma hur du vill inreda och förvandla det till din lokal. Vill du använda den för egen verksamhet, för förvaring, hyra ut eller sälja vidare? Det är din Egenlokal, du bestämmer!


"Efter ett slutsålt projekt i Timrå och en lyckad första satsning i Sundsvall på Fillanvägen (nära Färsta) ser vi nu framemot att få säljstarta ännu ett projekt i Sundsvallsregionen, denna gång vid Lagbasvägen i Birstas västra delar. Vi är glada för det stora intressent vi mottagits av och ser framemot att fortsatt kunna erbjuda lösning på lokal till privatpersoner och företagare i Sundsvall!"
– Säger Kajsa Lindmark, projektansvarig


Är du intresserad av att höra med eller boka upp din Egenlokal i Sydvästra Birsta?

Kontakt
Tim Larsson
Försäljningsansvarig
tim@egenlokal.se
070-456 97 56

Dela nyheten