Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Nu startar försäljningen i Lidköping!

2023-04-06
Vi är glada över att kunna presentera vår senaste satsning - kostnadseffektiva industrifastigheter i det expanderande området Gamla Staden i Lidköping.

Vi är glada över att kunna presentera vår senaste satsning - kostnadseffektiva industrifastigheter i det expanderande området Gamla Staden i Lidköping. Vårt unika koncept ger både företagare och privatpersoner möjlighet att köpa friköpta industrilokaler. Området har redan ett stort antal etablerade företag inom olika branscher så som restauranger, detaljhandel och industriverksamheter. Med ett strategiskt läge nära riksväg 44 och Lidköpings centrum är det här en perfekt plats för den som söker en kostnadseffektiv lokal med goda möjligheter att expandera sin verksamhet eller ta sin hobby till nästa nivå.

I Gamla Staden bygger vi 18 friköpta fastigheter på en tomt om cirka 4 040 kvadratmeter. Varje enhet kommer att ha en yta på cirka 6 x 12 meter och som ägare till din egna fastighet får du möjlighet att själv bestämma hur den ska användas. Att äga sin lokal som företagare eller privatperson ger dig möjligheten att sänka dina månadskostnader markant jämfört med att hyra en liknande lokal. Dessutom kan du själv bestämma hur du vill inreda och förvandla det till din lokal. Vill du använda den för egen verksamhet, för förvaring, hyra ut eller sälja vidare? Det är din Egenlokal, du bestämmer!

Är du intresserad av att höra med eller boka upp din Egenlokal?


Kontakt
Tim Larsson
Försäljningsansvarig
tim@egenlokal.se
070-456 97 56

Dela nyheten