Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Nu dubblar vi antalet lokaler i Skövde också!

2023-09-08
Efter stor efterfrågan av våra lokaler i Skövde, har vi tagit beslutet att dubbla antalet

Det är med glädje vi meddelar att försäljningen av våra prisvärda industrifastigheter i det blomstrande området Karstorp i Skövde nu är igång. Efter två framgångsrika projekt i Skövde, där vi upplevde en stark efterfrågan på våra lokaler, har vi beslutat att öka antalet lokaler från 22 till 44 lokaler i vårt andra projekt i Skövde. På så sätt erbjuda fler människor möjligheten att äga sin egen Egenlokal!

Vårt unika koncept ger både företagare och privatpersoner möjlighet att förvärva friköpta industrifastigheter. Området har redan en mängd etablerade företag inom olika branscher såsom restauranger, detaljhandel och industriella verksamheter.

Med ett strategiskt läge nära riksväg 26 och 49 samt Skövdes centrum, erbjuder detta en utmärkt plats för den som söker en kostnadseffektiv lokal med möjligheter att utöka sin verksamhet eller ta sin hobby till nästa nivå.

I Karstorp i Skövde bygger vi ytterligare 22 friköpta fastigheter på samma tomt. Varje enhet kommer att ha en yta på cirka 6 x 12 meter, och som ägare av din egen fastighet får du full frihet att bestämma hur den ska användas. Att äga din egen lokal, vare sig du är företagare eller privatperson, ger dig möjlighet att betydligt minska dina månatliga kostnader jämfört med att hyra en liknande lokal. Dessutom har du full kontroll över hur du vill inreda och använda den. Ska den användas för din egen verksamhet, som förvaring, för uthyrning eller för försäljning? Det är din Egenlokal, så du bestämmer!

Är du intresserad av att få mer information eller boka din Egenlokal i Karstorp, Skövde? kontakta Tim Larsson, försäljningsansvarig på 070 456 97 56 alt. tim@egenlokal.se


Dela nyheten