Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Matchvärd i Arena Skövde

2023-10-12
Förra veckan hade vi på Egenlokal förmånen att agera matchvärd när IFK Skövde ställdes mot Sävehof i en spännande handbollsmatch

Förra veckan hade vi på Egenlokal förmånen att agera matchvärd när IFK Skövde ställdes mot Sävehof i en spännande handbollsmatch i Arena Skövde. Det blev en minnesvärd kväll där vi engagerade oss i den lokala handbollsscenen som är otroligt stor i Skövde.

Vi på Egenlokal var på plats och hade givande samtal med många entusiastiska besökare som visade intresse för vårt senaste projekt i Karstorp, Skövde. Efter att den första etappen sålts slut är vi nu tillbaka med ännu ett spännande projekt, och intresset för våra lokaler i Skövde är fortsatt starkt.


Äg din Egenlokal

Vi kommer att bygga en huskropp på Handelsvägen med 22 friköpta industrilokaler. Dessa lokaler förväntas vara klara för tillträde i början av 2025. Det har aldrig varit enklare att äga din Egenlokal, och detta projekt ger företagare och privatpersoner en unik möjlighet att äga sin Egenlokal utan att oroa sig för höga hyreskostnader.

En av många fördelar med Egenlokal är att köpeskillingen inkluderar moms, vilket är särskilt fördelaktigt för företag som är momsregistrerade. Det innebär att du har möjlighet att lyfta tillbaka moms på den del av priset som inkluderar byggnadskostnaden. En fantastisk möjlighet att investera i din företagsframtid!

Stort intresse efter vårt lyckade visningsevent

Dagen innan matchen arrangerade vi ett framgångsrikt visningsevent vid vårt projekt i Karstorp, Skövde. Många besökare visade starkt intresse och ville reservera sin egen Egenlokal. Det var en inspirerande kväll med många potentiella framtida ägare som fick en första inblick i vad Egenlokal har att erbjuda.

Om du missade chansen att delta i vårt visningsevent, oroa dig inte. Nu har du ännu en möjlighet att äga din Egenlokal i Skövde. Ta kontakt med oss för mer information om detta  projekt på Handelsvägen.

Vi ser fram emot att vara en del av din framtida fastighetsinvestering!

Är du intresserad av att få mer information eller boka din Egenlokal i Karstorp, Skövde? kontakta Tim Larsson, försäljningsansvarig på 070 456 97 56 alt. tim@egenlokal.se


Dela nyheten