Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Lidköping lockar företag och privatpersoner - Slutsålt

2023-10-19
Vi har nyligen avslutat försäljningen av de två sista lokalerna i vårt projekt på Skaragatan i Gamla Staden i Lidköping.

Vi har nyligen avslutat försäljningen av de två sista lokalerna i vårt projekt på Skaragatan i Gamla Staden i Lidköping. Dessa friköpta industrilokaler har nu hittat sina nya ägare, och vi är glada över den positiva respons vi har fått från våra kunder.

Lokalerna erbjuder en möjlighet till äganderätt och har blivit mycket eftertraktade av företagare och privatpersoner som letat efter en plats att etablera sig Lidköping. Om du inte hade möjlighet att förvärva en Egenlokal i detta projekt, tveka inte att göra en intresseanmälan. Genom att lämna dina kontaktuppgifter kommer vi att hålla dig uppdaterad om kommande etapper i Lidköping. Ditt intresse är värdefullt för oss, och vi ser fram emot att kunna erbjuda dig nya möjligheter i Lidköping framöver.

Varje lokal i denna fastighet erbjuder 72 kvadratmeter utrymme, vilket ger företag och privatpersoner möjlighet att skapa en plats som är skräddarsydd efter deras specifika behov och vision. Med sådan flexibilitet kan du forma din egen miljö precis som du vill ha den, oavsett om du är i behov av ett öppet kontorslandskap, lagerutrymme, eller en kombination av olika funktionsområden.

Vi på Egenlokal vill även uttrycka vår tacksamhet för det fantastiska samarbetet med Stefan Andersson från Svensk Fastighetsförmedling Lidköping. Stefan har spelat en avgörande roll i att göra detta projekt möjligt, och vi är tacksamma för hans enastående insatser och engagemang.

Förväntat tillträde av lokalerna; Q3, 2024.

Är du intresserad av att få mer information eller anmäla intresse för kommande etapp i Lidköping? Gör en intresseanmälan eller kontakta Tim Larsson, försäljningsansvarig på 070 456 97 56 alt. tim@egenlokal.se

Dela nyheten