Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Långsiktig vinst och stabilitet - Investera i Egenlokal och skapa en stark ekonomisk grund

2023-09-07
Det finns flera anledningar till att det kan vara fördelaktigt att köpa en industrilokal istället för att hyra

Att köpa en friköpt industrilokal och använda den som lagerlokal, hobbyverksamhet eller garage istället för att hyra en erbjuder en rad fördelar och kan vara ett strategiskt beslut för företagare och privatpersoner. Det finns flera anledningar till att det kan vara fördelaktigt att köpa en industrilokal istället för att hyra.

För det första ger köpet av en industrilokal ekonomisk stabilitet. När du äger fastigheten undviker du osäkerheten med hyreshöjningar och oförutsedda kostnadsökningar som kan påverka dig eller din verksamhet negativt. Du har full kontroll över fastighetens kostnader och kan budgetera långsiktigt utan oro för plötsliga förändringar i hyran.

För det andra är köpet av en industrilokal en långsiktig investering. Istället för att betala hyra varje månad, bygger du upp eget kapital genom att äga fastigheten. Du kan dra nytta av fastighetens värdeökning över tid och förhoppningsvis sälja den med vinst i framtiden. Det kan vara en del av din företagsstrategi att investera i fastigheter och bygga upp tillgångar på långsikt. Vi har många tidigare köpare som gjort just detta och några med en värdeökning på över 500’000 kr på bara ett år. Läs mer om det här!

För det tredje ger ägande av en industrilokal flexibilitet och anpassningsmöjligheter. Som ägare har du friheten att omforma och anpassa utrymmet efter dina specifika behov. Du kan göra förändringar och investeringar för att optimera produktionsprocesser, skapa bättre arbetsförhållanden för dina anställda eller anpassa ytan för din hobby. Du behöver inte be om tillstånd eller vara begränsad av hyresvillkor när det gäller att göra förbättringar i lokalerna, detta gäller såklart dig som privat person och företag. (Vissa anpassningar behöver ett godkänt bygglov)

Slutligen ger köpet av en industrilokal dig också möjlighet att skapa en starkare närvaro och varumärkesidentitet. Genom att äga din Egenlokal kan du skapa en unik och anpassad arbetsmiljö som speglar ditt företags värderingar och kultur. Det kan bidra till att attrahera och behålla talanger samt skapa en starkare koppling till kunder och samarbetspartners.

Sammanfattningsvis erbjuder köpet av en friköpt industrilokal ekonomisk stabilitet, långsiktig investering, flexibilitet och anpassningsmöjligheter samt möjlighet att skapa en starkare varumärkesidentitet. Genom att äga fastigheten kan du ta kontroll över din verksamhet och dra nytta av de många fördelar som ägande medför på lång sikt. Läs mer om köpet och räkna på hur mycket det skulle kosta för dig att äga en Egenlokal här.

Dela nyheten