Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Köpa lokal - vad du kan använda den till

2019-09-19
Att köpa en egen lokal är ett stort beslut men som blir relativt litet i förhållande till hur mycket det kan förändra ditt liv till det positiva.

Att köpa en egen lokal är ett stort beslut men som blir relativt litet i förhållande till hur mycket det kan förändra ditt liv till det positiva. För dig som egenföretagare innebär det främst en lättnad att äga en lokal då du slipper låsa fast dig i dyra hyreskontrakt, i lokaler som du ändå inte får göra vad du vill med. Med detta i åtanke, låt oss titta på exemplen nedan för att ge dig inspiration till hur du kan nyttja en egen lokal. 


Snickarverkstad

I ditt jobb som snickare underlättar det att ha en plats för diverse olika sågmaskiner och material. Oavsett om du väljer att bygga i lokalen eller inte, kan du använda den för förvaring av trä och maskiner. Du kan även ta dit kunder för att t.ex visa exempel på möbler du byggt eller för att hjälpa dem i valet av trä.

Fotostudio

Med tanke på att du kan mörklägga lokalen blir den en optimal fotostudio då du kan kontrollera ljuset utan att riskera ljusinsläpp. Lokalen har dessutom tillräckligt högt i tak för att du ska kunna hänga upp många olika bakgrunder och green-screens. Dessutom kan du förvara all din utrustning på ett tryggt och säkert sätt. 


Musikstudio 

Du kan välja att ljudisolera hela lokalen, men om det känns överflödigt har du, tack vare takhöjden, möjligheten att bygga ett ljudisolerat bås. Beroende vilka dina behov är kan du enkelt utforma lokalen utefter ditt musicerande. Om ni är ett band får ni enkelt plats allihopa för att repa, utan att vara rädda för att störa någon annan. Eller om du är en musikproducent kan du bygga en komplett studio. Dessutom, när du själv inte nyttjar lokalen kan du hyra ut den till andra artister. 


Förvaring 

Om du äger en båt eller bil utan möjlighet att förvara dem någonstans på vintern, då kan du använda lokalen som förvaringslokal. Den generösa takhöjden i kombination med skjutdörrar gör att stora maskiner enkelt får plats. 


E-handel 

Många som jobbar med e-handel har problem med att hitta förvaringsutrymme för sina produkter. Så om du jobbar som återförsäljare av produkter kan du använda lokalen både som kontor och förvaringsutrymme. 


Konstnärsateljé 

För dig som konstnär innebär en egen lokal att du kan spilla hur mycket färg du vill och använda de största utav målardukar. Du kan även välja att dela av lokalen och använda en del av den för vernissager och en annan för själva målandet. 

Att köpa en lokal via oss innebär ett stort fritt spelrum. Du kan designa den som du vill och inreda den utefter dina preferenser, utan att kompromissa med dina behov. 

Gustav Kock
Grundare & VD
073 972 18 31gustav@egenlokal.se
Dela nyheten