Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Piteå
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Falun
Falun
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Egenlokal i Ludvika lockar investerare

2023-08-23
Vid tillträdet som ägde rum nyligen, var det många entusiastiska fastighetsägare på plats för att tillträda sina lokaler.

Vi är glada att meddela att vårt senaste projekt i Ludvika, där vi har uppfört 18 lokaler i det välbelägna Gonäs industriområde, har tagit ett betydande steg framåt. Vid tillträdet som ägde rum nyligen, var det många entusiastiska fastighetsägare på plats för att tillträda sina lokaler.

Beläget i omedelbar närhet till Riksväg 50, erbjuder vårt projekt en unik möjlighet för företagare att etablera sig i en strategisk del av Ludvika. Den höga tillgängligheten och närheten till viktiga transportvägar gör dessa lokaler till en idealisk plats för olika affärsverksamheter och privatpersoner.

Trots det stora intresset för våra lokaler finns det fortfarande en chans för dem som överväger att investera i en Egenlokal. Vi kan meddela att det fortfarande finns ett begränsat antal lokaler tillgängliga för försäljning i Ludvika. För dem som är intresserade av att säkra sin Egenlokal i Gonäs erbjuder vi möjligheten till omgående tillträde.

Att investera i en Egenlokal i Ludvikas Gonäs industriområde är inte bara en möjlighet att etablera närvaro på en plats som kommer fortsätta utvecklas inom de kommande åren, det är även en investering för framtiden och samtidigt slippa dyra hyreskostnader.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om de återstående lokalerna och hur du kan ta del av fördelarna med att äga en Egenlokal.

Kontakta Tim Larsson, försäljningsansvarig på 070 456 97 56 alt. tim@egenlokal.se

Dela nyheten