Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Byggnationen av Egenlokal i Norrtälje, etapp 4 är nu igång!

2023-06-02
Nu kan vi meddela att byggnationen av Egenlokal i Norrtälje, etapp 4 har påbörjats i det expansiva området Backtorpshöjden.

Nu kan vi meddela att byggnationen av Egenlokal i Norrtälje, etapp 4 har påbörjats i det expansiva området Backtorpshöjden. Detta spännande projekt leds av vårt eget byggbolag, Krafthus AB, som har en långhistoria av liknande byggnadsprojekt.

Vi kan säkerställa att byggnationen kommer att genomföras på ett effektivt och professionellt sätt, och vårt team på Krafthus AB kommer att se till att varje aspekt av projektet hanteras noggrant. Vi har ett dedikerat team av erfarna entreprenörer inom byggbranschen som kommer att arbeta tillsammans för att säkerställa att Egenlokal i Norrtälje etapp 4 blir ytterligare ett projekt att vara stolta över!

Planerad inflyttning för projektet är i det fjärde kvartalet 2023. Vi ser fram emot att välkomna våra blivande lokalägare till den gemenskap som idag redan finns i området.

Fortsätt följa våra uppdateringar när byggnationen fortskrider och håll dig informerad om våra framsteg och tillgängliga lokaler. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att bli en del av denna spännande satsning. Tillsammans skapar vi en ny och levande gemenskap på Backtorpshöjden.

Läs mer om projektet här!

Kontakt
Tim Larsson
Försäljningsansvarig
tim@egenlokal.se
070-456 97 56

Dela nyheten