Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Johan Larsson

Möt Johan Larsson, den inspirerande verksamhetschefen inom läkaryrket som är ägare till en Egenlokal i Norrtälje. Lokalen används som lättare verkstad, lagerlokal och kontor. Vi träffar Johan för att höra mer om hans planer vid hans lokal på Backtorpshöjden.
No items found.

Möt Johan Larsson, den inspirerande verksamhetschefen inom läkaryrket som är ägare till en Egenlokal i Norrtälje. Lokalen används som lättare verkstad, lagerlokal och kontor. Vi träffar Johan för att höra mer om hans planer vid hans lokal på Backtorpshöjden.

Som läkare i grunden har Johan också varit framgångsrik som entreprenör, med vårdcentraler i Roslagen. Nu är han verksamhetschef för mottagningar, med ansvar för bland annat vaccinationer.

 

Vad inspirerade Johan till att köpa en Egenlokal?

Johan berättar att han tidigare funderade på att köpa en industrifastighet som ingick i en bostadsrättsförening, men avgifterna avskräckte honom. Han har också försökt få igenom bygglov för garage vid huset där han bor men fått avslag från kommunen. I stället valde han att köpa en lokal som han kunde använda till flera olika ändamål och samtidigt få en låg månadskostnad. Han säger att som privatperson kan man göra mycket mer med en lokal när man äger den själv. Räkna på den totala kostnaden för att äga en Egenlokal.

 

Anpassningar i lokalen

När vi frågar Johan hur han anpassat lokalen säger han att han gjort om lokalen till en liten ”lägenhet” med kontor, kök och badrum.

– Jag ville ha en plats där jag kunde sitta och arbeta i stället för att sitta hemma. Det är jättebra om man är egenföretagare och vill ha en plats där man kan skapa ett miljöombyte, samt ett perfekt utrymme att förvara båt, vattenskoter och utemöbler som inte får plats hemma.

No items found.

Området

En annan fördel med lokalen är dess centrala läge. Backtorpshöjden ligger bara fem minuter från Norrtäljes centrum och Johan säger att det är perfekt för honom. Han brukar även hyra verktyg från närliggande uthyrningsföretag när han behöver fixa något i "garaget". 

– Det är verkligen smidigt när man har så mycket företag runt om som man kan dra nytta av, säger Johan

Johan berättar också att han känner sig trygg med att ha sina saker där eftersom det finns en grind och larm, och det är alltid någon på plats i området. Han säger att det är säker förvaring och det är en stor trygghet för honom.

 

Köpprocessen och tips till den som funderar på att investera i en EgenLokal

När vi frågar Johan om processen att köpa sina lokaler säger han att han inte tyckte att tillvalspaketen var särskilt dyra och att priserna är förmånliga. Han rekommenderar också att man kan anpassa lokalen efter sina egna behov, till exempel som verkstad eller hobbyrum. Han säger också att driftkostnaderna är väldigt låga och att en luftvärmepump räcker gott och väl som uppvärmning.

Johan är verkligen nöjd med sitt köp och berättar att han nyligen köpte ytterligare två lokaler i etapp 3 där han bland annat ska förvara sin husbil. Johan avslutar med att han är jättenöjd och att han rekommenderar andra att hitta något liknande om de vill ha en prisvärd och anpassningsbar lokal.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se