Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy
Top
Feb 19, 2021
in

Sälja mark? Vi köper den

Post by 
Text Link

För att kunna bygga och sälja våra lokaler behöver vi mark, därför vänder vi oss till dig som markägare. Vi tror på att de bästa projekten uppstår ur gott samarbete, därför önskar vi bygga långsiktiga relationer med våra samarbetspartners och hoppas därmed finna dig som har liknande värderingar och mål. Men vad är då egen lokal och varför ska du sälja din mark till oss? 

Egen Lokal som koncept 

För många egenföretagare som är bosatta utanför storstäder kan det vara svårt att få tag i en egen lokal som inte är för dyr och som dessutom går att köpa. De flesta lokaler hyrs nämligen ut vilket låser fast företagare i långa, dyra hyreskontrakt. Något som ställer till det då de flesta egenföretagare måste kunna vara flexibla i hur de nyttjar sitt kapital varje månad. Det finns således ett behov för individer att kunna köpa sina egna lokaler och få nyttja dem hur de vill. 

Köparna av våra lokaler får inreda utefter eget behag och behov samt använda dem till vad som helst, oavsett om det är som lagerlokal, kontor eller musikstudio. 

Våra värderingar; med miljön i åtanke

Fastighets- och byggbranschen står för cirka 21% av Sveriges energianvändning. Därför är det väldigt viktigt för oss att bidra på det vis vi kan genom att göra vårt yttersta för att bygga miljövänligt, med hög standard, till ett rimligt pris. Det är en utmaning, men någon måste vara den första att knäcka koden och vi har gett oss den på att göra det. 

Miljön frånskild, genomsyras våra värderingar i vår öppna dialog, trovärdighet, lojalitet och innovationsförmåga. 


Värdet för dig som markägare 

Att ha oss som köpare av din mark ger i regel högre avkastning än om du hade sålt den på den öppna marknaden. Detta beror på att vi gärna byter en kort tids marknadsföring mot bra avkastning. Med det menar vi att vi under en kort period (sällan längre än 4 månader) ges möjligheten att sälja våra lokaler på din mark. Vi vill att det ska vara enkelt att jobba med oss, därför gör vi analysen, jobbet och står för kostnaderna. 


Hur ser samarbetet ut? 

För att ge dig en uppfattning om hur ett samarbete med oss ter sig, följ gärna med på resan från idé till exit: 

Idé 

Du som fastighetsägare har mark, obebyggda byggrätter eller svårigheter att hitta hyresgäster till ett projekt. Vi på Egen Lokal blir kontaktade om ett eventuellt samarbete. 

Möte 

Det första som sker är ett förutsättningslöst telefonmöte, under vilket vi väger förutsättningar, målsättningar och värderingar. Utifrån detta kommer vi tillsammans fram till hur vi når projektets fulla potential. 

Projektkalkyl 

Tycker bägge parter att det låter intressant så går vi vidare till nästa steg; vår arkitekt ritar upp hur projektet kan komma att se ut, samtidigt som vi tar fram en kalkyl. Total transparens från start med andra ord. 

Marknadsföring 

Innan vi påbörjar marknadsföringen kommer vi överens om hur många lokaler som måste säljas för att byggnation ska inledas, ingen risk för dig som markägare med andra ord. 

Genomförande 

Om marknadsföringskampanjen lyckas (vilket den oftast gör) så genomförs projektet och byggnationen påbörjas. Normal byggtid för våra projekt är 4-6 månader. 

Exit 

Efter att byggnationen är avslutad, tillträder kunderna och projektet avslutas. Förhoppningsvis är ni nöjda med oss som samarbetspartner och vi kan fortsätta arbeta ihop i framtiden. 


Som avslutande ord, om du har mark att sälja, hör gärna av dig till gustav@egenlokal.se så pratar vi vidare. 


Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram