Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy
Top
Feb 21, 2023
in

Örnsköldsvik, slutsålt!

Post by 
Text Link

Nu har vi glädjen att meddela att vårt senaste projekt i Örnsköldsvik, beläget i Gålnäs bredvid Naturkompaniet och Gålnäs industriområde, har blivit slutsålt! Projektet, som har ett strategiskt läge precis intill E4:an, består av totalt 21 lokaler och inflyttning kommer ske under kvartal 3, 2023.

Vi på EgenLokal är otroligt glada över det stora intresset för vårt senaste projekt och vi ser fram emot att välkomna alla nya företag och privatpersoner till denna fantastiska plats i Örnsköldsvik. Vi är övertygade om att dessa kostnadseffektiva lokaler kommer att vara en utmärkt plats för de nya ägarna att växa och utvecklas.

 

Projektet i Gålnäs är en del av vårt engagemang för att bygga moderna, hållbara och funktionella lokaler som kan möta behoven hos dagens företag och privatpersoner.

”Jag tycker det känns extra roligt att projektleda denna satsning i den stad som jag är uppväxt i och samtidigt vara med och bidra till det lokala näringslivet. Jag vill även passa på att tacka Jonathan Vigren på Mäklarhuset i Örnsköldsvik för ett otroligt fint samarbete!” – Kajsa Lindmark, Projektansvarig EgenLokal

Letar du lokal på annan ort? Läs mer och se vart vi har lokaler ute till försäljning: www.egenlokal.se/allaprojekt

Kontakt

Tim Larsson

Försäljningsansvarig

tim@egenlokal.se

070-456 97 56

Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram