Top
Nov 18, 2021
in

Lokaler till salu i hela Sverige

Post by 
Text Link

Vi har haft ett hejdundrande år, vilket för oss innebär 500 lyckliga ägare till lokaler. Med tanke på att det i snitt arbetar tre personer i varje lokal så innebär det att 1500 personer nyttjar lokalerna varje dag. Vi står ödmjuka och stolta inför detta då vi ser det som ett bevis på att vårt koncept både är behövt och uppskattat, samtidigt som det främjar Sveriges näringsliv, vilket var vår vision från början. För dig som är ny för vårt koncept och som är nyfiken på att kanske skaffa en egen lokal så ska vi nu förklara vilka vi är och i vilka städer vi kommer etablera oss härnäst. Vad du kan använda lokalen till 


I dagsläget är det mycket aktivitet i lokalerna, allt från företag såsom måleri, snickeri, revisionsbyråer samt företag som använder lokalerna som lager till sina produkter. Vi ser även många som använder lokalerna som garage till husbilar, båtar och traktorer. Sedan finns det de som nyttjar dem enbart för hobbyverksamhet: smyckestillverkning, göra musik, fotostudio samt bjuda över branschkollegor för en kopp kaffe och diskutera nya affärsmöjligheter!


Hur stora är lokalerna?


Vi erbjuder lokaler som är mellan 72-105 kvm stora. Vissa väljer att skaffa två lokaler för att få ännu mer utrymme. Som exempel på detta så har en av våra köpare omvandlat sin ena lokal till kontor, kök och omklädningsrum, medan den andra används till förvaring av målarfärg och utrustning. Du har fritt spelrum att använda dem till nästan vad som helst. Med tanke på att du står som lagfaren ägare till din lokal så kan du till och med hyra ut den i andra hand eller sälja den vidare. 


Kommande projekt


Våra kommande byggnadsprojekt är baserade över hela Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr! Vi har fått in önskemål från intressenter om att vi ska etablera oss i särskilda städer och är därmed väldigt glada att kunna meddela att detta nu sker. 


Våra kommande säljstarter:


Strömstad - Trollhättan - Tidaholm - Tibro - Ystad - Nykvarn - Knivsta - Sandviken - Sundsvall - Boden - Enköping


För att se alla projekt, följ denna länk. Vad kostar en lokal? 


Du kan se en utförlig priskalkyl för en lokal på varje stads enskilda projektsida. I snitt ligger priset på 1099.000kr - 1.499.000kr. I priskalkylen ser du även vad din månadskostnad blir. 


Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram