Top
Jul 9, 2021
in

Lokalägare berättar om livet med en egen lokal

Post by 
Text Link

Ett av våra värdeord på EgenLokal är ‘gemenskap’. Det är viktigt för oss att de som köper en lokal känner sig välkomnade och nöjda med sitt köp. För några veckor sedan firade vi därför inflyttning i lokaler med grillkvällar i både Mjölby och Nyköping!


Det var fartfyllt i lokalerna. En ägare till en lokal hade sitt kompisgäng på besök och satt och tittade på fotboll på sitt entresolplan. En annan, Marcus Stenberg, passade på att mecka med sin bil innan jobbet. Vi frågade Marcus vad han känner inför livet med sin nya lokal och han svarade: 


“Jag skulle säga att jag känner frihet. Lokalen ligger nära till jobbet och hemmet vilket gör att jag enkelt kan spendera min fritid här utan att behöva lägga tid på resväg.”


En köpare, som driver en målerifirma, har inrett sin lokal med kontor på entresolplan, stort kök på nedervåningen i kombination med ett omklädningsrum för sina anställda. I anslutning till kontorslokalen ligger hans andra lokal som används till förvaring av stegar, målarfärg, penslar, etc. Han berättade att läget och lokalen passar företagets syfte kanon och att de trivs med utformningen. 


Under grillkvällarna passade intressenter på att spana in olika lokaler för att se vilka möjligheter som finns i form av utformning och ändamål. En intressent berättade att hon var positivt överraskad över hur rymligt och ljust det var i lokalerna och att hon uppskattade hur många användningsområden det finns. Något som gläder oss! 


Vi vill med detta önska alla en god sommar och uppmuntra dig som är nyfiken att höra av dig till oss! 


Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram