Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy
Top
Mar 14, 2023
in

Lidköping, vi ses snart!

Post by 
Text Link

Vi har en spännande nyhet att dela med oss av! Snart kommer vi starta försäljningen av 18st lokaler i Lidköping. Från mitten av april kommer du ha möjlighet att köpa en eller flera moderna, funktionella och friköpta industrilokaler i Gamla staden, Lidköpings mest expansiva industriområde.

Såklart är det viktigt att planera i förväg och därför kan du redan nu anmäla ditt intresse på vår hemsida. Genom att fylla i intresseanmälan kommer vi att hålla dig uppdaterad om all information som rör försäljningen.

Våra lokaler i Lidköping passar både för företag och privatpersoner, precis som i alla våra projekt. De kommer byggas på ett strategiskt läge med närhet till riksväg 44 och Lidköpings centrum. Lokalerna är cirka 6x12 meter (ca 72 kvm) och går att anpassa efter dina behov.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda lokaler som passar alla sorters verksamheter och ändamål. Om du har några frågor eller funderingar om lokalerna i Lidköping eller någon annanstans, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid glada att hjälpa till!

Läs mer om projektet i Lidköping här! 

Kontakt
Tim Larsson
Försäljningsansvarig
tim@egenlokal.se
070-456 97 56

Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram