Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy
Top
Feb 8, 2023
in

Ett slutsålt Alingsås

Post by 
Text Link

Ett slutsålt Alingsås

 

Nu kan vi stolt meddela att de 36 lokaler i Alingsås som vi tillsammans med Krafthus kommer färdigställa Q3 2023 är slutsålda!

Lokalerna är, som för alla våra projekt, strategiskt placerade och dessa fastigheter kommer ligga i Sävelund intill E20 med bilverkstad, Byggmax, Granngården med fler som närmsta granne. Alla lokaler är på 72 kvm med tillhörande parkeringsplats precis utanför porten och är uppdelade i två huskroppar.

Vi vet att de 36 köpare som slagit till på en egen lokal kommer att ha dom bästa förutsättningarna för att lyckas med sin verksamhet när det kommer till placering och lokal.

Är du också intresserad av en egen lokal i Alingsås? Skicka gärna en intresseanmälan så vi kan ta med det i våra framtida planer! 

Letar du lokal på annan ort?
Just nu har vi lokaler ute till försäljning i Örebro, Örnsköldsvik, Sundsvall, Falun, Skövde, Norrtälje, Ludvika, Enköping och Västerås.

Läs mer här: www.egenlokal.se/allaprojekt

 

Försäljningsansvarig

Tim Larsson

tim@egenlokal.se

070-456 97 56

 

Taggar
besök vår
Instagram
Besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram
besök vår
Instagram