Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Sundsvall, slutsålt!

2023-08-18
Samtliga lokaler i det eftertraktade området Ljustadal/Östra Birsta, Sundsvall nu är sålda!

Vi kan nu meddela att samtliga lokaler i det eftertraktade området Ljustadal/Östra Birsta, Sundsvall nu är sålda! Detta område, som räknas som Sundsvalls mest expansiva och har ett strategiskt läge nära stadens centrum, har lockat till sig ett brett spektrum av företag och privatpersoner. Vi är stolta över att vara en del av denna utvecklingen i området.

Egenlokal har som ambition att stärka näringslivet och ge företagare samt privatpersoner möjligheten att äga sin Egenlokal. I detta syfte kommer vi att bygga 20 moderna och välutrustade lokaler, vardera med en yta på ca 6x12 meter. Det unika med dessa enheter (som alla våra projekt) är att var och en utgör en friköpt fastighet som du äger helt och hållet. Genom att äga din egen lokal kan du effektivt minska dina månatliga kostnader jämfört med att hyra en liknande yta. Men fördelarna slutar inte där.

Med ägande kommer flexibilitet och kreativ frihet. Du har möjlighet att utforma och anpassa lokalen efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du planerar att använda utrymmet för din egen verksamhet, som förvaring eller kanske till och med att hyra ut eller sälja i framtiden, så är det helt upp till dig. Det är din Egenlokal - du bestämmer.

Håll utkik för fler uppdateringar och nyheter från Egenlokal. Vi ser fram emot att välkomna alla nya fastighetsägare till Egenlokal i Sundsvall när tillträdet äger rum, torsdagen den 28 september 2023.

Går du i tankarna på att investera i en Egenlokal? Se våra lokaler ute till försäljning eller kontakta Tim Larsson, försäljningsansvarig på 070 456 97 56 alt. tim@egenlokal.se

Dela nyheten