Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Snart kommer vi till Sundsvall igen!

2023-03-30
Vi har en spännande nyhet att dela med oss av! Vi kommer tillbaka till Sundsvall med ytterligare ett projekt efter en lyckad pågående etablering i Östra Birsta.

Vi har en spännande nyhet att dela med oss av! Vi kommer tillbaka till Sundsvall med ytterligare ett projekt efter en lyckad pågående etablering i Östra Birsta. Denna gång kommer lokalerna att vara placerade i sydvästra Birsta, ett av Sundsvalls mest expansiva områden med närhet till E4 och flera stora företag. Från och med mitten av april kommer du kunna investera i en eller flera friköpta industrilokaler. Men du kan redan nu anmäla ditt intresse för projektet här!

Vårt unika koncept innebär att varje enhet är en friköpt fastighet, vilket ger ägaren möjligheten att själv bestämma hur lokalen ska användas och anpassas. Oavsett om det är för egen verksamhet, förvaring, att hyra ut eller sälja vidare, det är din Egenlokal och du som bestämmer!

Projektet omfattar 16 lokaler på en tomt om 3 600 kvm, med varje enhet på cirka 6 x 12 meter. Att äga sin Egenlokal ger möjligheten att sänka månadskostnaderna jämfört med att hyra en liknande lokal, samtidigt som man har full kontroll över sin egendom.

Är du intresserad av en lokal kontakta Egenlokal för mer information om hur du kan bli en del av detta spännande projekt i Sundsvall.

Kontakt
Tim Larsson
Försäljningsansvarig
tim@egenlokal.se
070-456 97 56

Dela nyheten