Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Snart finns Egenlokal 20 minuter från Stockholm!

2023-12-13
Inom kort kommer Egenlokal att etablera sig endast 20 minuter från Stockholm, närmare bestämt i området Gribbylund i Täby.

Inom kort kommer Egenlokal att etablera sig endast 20 minuter från Stockholm, närmare bestämt i området Gribbylund i Täby. Det är med stor entusiasm vi delar denna spännande nyhet med er! Försäljningen av 20 funktionella och friköpta industrilokaler kommer snart att inledas, och du har möjligheten att bli ägare till din Egenlokal i vårt första Stockholmsprojekt.

Varför är detta något för dig?
Oavsett vilken bransch du är verksam inom – är du hantverkare, investerare eller har andra affärsintressen – så erbjuder våra lokaler den flexibilitet och potential som behövs för att möta dina specifika krav. Varje lokal har utformats med tanke på mångsidighet, vilket gör dem lämpliga för en bred variation av verksamheter. Inspireras av våra tidigare kunders anpassningar och se hur de har format sina lokaler för att passa deras unika behov här.

När kan du börja planera?
Från och med slutet av vecka 3, 2024 kommer möjligheten att förvärva din alldeles egna Egenlokal i Täby att öppnas upp. Redan nu har du chansen att sätta dig först i kön genom att anmäla ditt intresse på vår hemsida. Genom att göra detta kommer du att få information angående försäljningen och alla detaljer som rör ditt potentiella köp.


Vem kan köpa en Egenlokal?
Du kan investera i en Egenlokal som företag eller privatperson, här här kan du bedriva din verksamheter eller ha det som en plats för dina intressen så som bilar eller motorcyklar m.m.

Har du frågor eller funderingar?
Vårt team finns här för att stödja dig. Om du har några frågor eller funderingar angående lokalerna i Täby eller vill ha ytterligare information om vårt koncept, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att vara en del av din framgångssaga!


Läs mer om vårt kommande projekt i Täby här!


Kontakt:
Tim Larsson
Försäljningsansvarig
E-post:
tim@egenlokal.se
Telefon:
070-456 97 56


Dela nyheten