Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Smidigare felanmälan och lättillgängliga bruksanvisningar

2024-02-28
Vad är nytt?

Vi kan nu informera om att vi på Egenlokal nyligen har genomfört en uppgradering av vår hemsida, med målet att erbjuda våra kunder en förbättrad användarupplevelse. Den förnyade plattformen är utformad för att göra det smidigare för våra kunder att rapportera ärenden, felanmäla och få snabb åtkomst till information om samfälligheten samt bruksanvisningar.

Vad är nytt?

Den nya uppdateringen fokuserar på att göra ärendehantering mer lätthanterlig både för våra kunder och oss. Med våra formulär blir det smidigare för kunder att skicka in sina ärenden och få snabb återkoppling. Vi har strävat efter att göra felanmälan så enkel som möjligt. Genom ett nytt och förbättrat system kan kunder nu rapportera sina felanmälningar direkt på hemsidan och erhålla ett ärendenummer. Vår hemsida innehåller nu en utökad sektion med information om samfälligheten. Här kan kunder lätt få tillgång till viktiga dokument och andra relevanta detaljer som rör samfälligheten i allmänhet.

Bruksanvisningar för brandlarm, port, luftvärmepump och belysning och mycket mer finns nu upplagt under kundservice. Vi har lagt till dessa dokument för att underlätta för våra kunder att snabbt få tillgång till viktig information om användningen av olika system och enheter i deras Egenlokal.

Vi tror att dessa förbättringar kommer att göra interaktionen med Egenlokal ännu enklare och mer givande för våra kunder.

Dela nyheten