Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Markägare? Vi köper din mark

2022-02-04
Vi söker samarbeten med markägare över hela Sverige.

Markägare? Vi köper din mark


Genom att sälja din mark till oss uppmuntrar du företagsamhet och hobbyverksamhet i staden din mark ligger i. De lokaler vi bygger riktar sig till småföretagare och privatpersoner som gärna slipper dyra månadshyror och som hellre köper en lokal som de kan nyttja som de önskar, hyra ut, eller sälja vidare. Det senaste året har vi sålt över 500 lokaler runtom i Sverige vilket pekar på att vårt koncept är både önskat och uppskattat. Den mark vi söker: 

 

  • Tomtstorlekar på 4 000 – 35 000 kvm
  • Byggrätter från 1 000 kvm BTA och uppåt
  • Planlagd mark för industri/lager/produktion/logistik/kontor

Lokaler med miljön i åtanke 

Fastighets- och byggbranschen står för ungefär 21% av Sveriges energianvändning. Vilket enligt oss är lite väl mycket. Med anledning av detta gör vi vårt yttersta för att bygga miljösmarta och miljöeffektiva lokaler där vi tar materialval, mark, och energianvändning i åtanke under byggnation. Vi tar tacksamt emot råd och tips från dig då du sitter på lokal kännedom och vet mest om hur marken bäst behandlas.

Hur ett samarbete med oss ser ut


Vi jobbar nära och lokalt vilket innebär att vi söker goda samarbeten där långvariga affärsrelationer står i framkant för våra handlingar. Ett typiskt samarbete ter sig så här: 


  1. Det första som sker är ett förutsättningslöst telefonmöte där vi väger förutsättningar, målsättningar och värderingar. Utifrån detta kommer vi fram till hur vi uppnår projektets fulla potential.

  2. Tycker bägge parter att det låter intressant så ritar vår arkitekt upp hur projektet skulle se ut, samtidigt som vi tar fram en kalkyl tillsammans med dig. Vi värnar om transparens och ser gärna att bägge parter är delaktiga i varje steg av processen. 


  1. Innan vi påbörjar marknadsföringen så kommer vi överens om hur många lokaler som måste säljas för att byggnation ska inledas. Med andra ord - ingen risk för dig som markägare.
  2. Blir marknadsföringskampanjen lyckad (vilket den oftast blir) så genomförs projektet och byggnationen påbörjas. Normal byggtid för våra projekt är mellan 4-6 månader. 


  1. Efter avslutad byggnation tillträder kunderna och projektet avslutas. Förhoppningsvis är ni nöjda med oss som partner och våra samarbeten fortsätter! 
Vi tar gärna ett första samtal med dig och diskuterar upplägg och framtid ihop. Kontakta oss gärna på gustav@egenlokal.se 

Gustav Kock
Grundare & VD
073 972 18 31gustav@egenlokal.se
Dela nyheten