Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Hur våra lokaler främjar dig som egenföretagare

2021-05-21
Få förståelse för vilken betydelse ett ägande utav en egen lokal kan ha för din verksamhet.

År 2020 fanns det 1 171 194 antal företag som är aktiebolag, handels- eller kommanditbolag, enskilda firmor och fysiska personer, utspridda över hela Sverige. Dessa bolagsformer främjar vår ekonomi samtidigt som de ser till att många samhällsfunktioner fylls. Dock är ett återkommande problem för många företagare att finna ekonomiska lösningar för sina lager och lokaler. Då lokalhyror tenderar att skjuta i höjden samtidigt som du måste binda upp dig på ett långt hyreskontrakt och oflexibla villkor. 


När vi grundade EgenLokal gjorde vi det med målsättningen att främja Sveriges småföretagare genom att erbjuda flexibla lokaler till ett rimligt pris - över hela landet. Att äga sin egen lokal skapar en form av frihet som inte riktigt erbjuds på marknaden idag. Ägandet i sig ger upphov till större flexibilitet i hur du kan nyttja din lokal utan att behöva ta hänsyn till hyresvärdens krav och regler. Om det så är en kombination av lager och kontor, en snickarverkstad, eller enbart lager för din e-handel, det väljer du själv. 


En annan aspekt av det hela är att för varje lokal som byggs, skapas nya möjligheter för samarbeten. Ditt nätverk blir större per automatik, tack vare att du har grannar som även de är sysselsatta och som har sina egna kontakter. Du ökar således dina chanser för att få en mer etablerad verksamhet tack vare ditt nyfunna nätverk.


Gustav Kock
Grundare & VD
073 972 18 31gustav@egenlokal.se
Dela nyheten