Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Piteå
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Falun
Falun
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Hur det är att jobba på EgenLokal

2021-03-19
EgenLokal söker nya medarbetare. Lär känna teamet och få förståelse för deras arbetsliv för att se om det skulle vara något för dig!

Hur det är att jobba på EgenLokal


Med kontor i Nyköping och i Stockholm fördelar medarbetarna på EgenLokal upp teamet i två. De far land och rike runt för att träffa intressenter till de avstyckade industrifastigheter de säljer och för att, i samma veva, leta rätt på mark att bygga nya lokaler på. Sedan uppstarten 2019 har de redan hunnit etablera sitt koncept i nitton städer, fördelat på över halva Sverige. 


Gustav Kock, VD och medgrundare av Egenlokal säger att den snabba tillväxten är fantastiskt rolig att vara med om, men att det också medför en hel del utmaningar, där ingen dag är den andra lik: 

“En stor del av min tid går åt till att hitta nya, spännande markområden där vi kan etablera vårt koncept. Det innebär mycket möten med kommuner och privata markägare, vilket är riktigt kul. Just nu rekryterar vi många nya medarbetare, så mycket av min tid går också åt till att hitta taggade och kunniga personer till teamet.”  

På frågan “vad är det bästa med ditt jobb?” svarar Gustav:

“Att vi tillgodoser Sveriges småföretagare och hobbyverksamheter med fantastiska lokaler till överkomliga priser. Att hyra en lokal idag tycker jag är orimligt dyrt i stort sett i hela Sverige. När vi etablerar oss i en stad så är det många fastighetsägare som rynkar på näsan. Det är jag stolt över!”

Behovet av lättillgängliga, anpassningsbara lokaler är stort runtom i landet då dyra lokalhyror och långdragna hyreskontrakt har blivit standard i många städer. De kunder som hittills har köpt lokaler använder dem till allt från lagerlokal, verkstad, musikstudio, och kontor. 

Henrik Eriksson, affärsutvecklare och medgrundare, berättar att anledningen till varför han trivs så bra på EgenLokal är tack vare: “högt arbetstempo, korta beslutsgångar, och att vi säljer en produkt som är väldigt efterfrågad bland våra kunder.” 

Högt tempo, det är det. Under intervjuns gång är det alltid någon av medarbetarna som försvinner iväg för att ta ett samtal. De är energiska och drivna men verkar inte stressade. Något som kan tänkas komma ifrån lagandan och kamratskapet de byggt upp sinsemellan och tryggheten som kommer utav det. 

“Hos oss ska det vara roligt att gå till jobbet, utöver ett högt tempo och många spännande projekt så har vi ett team som känns som ett kompisgäng. Vi har riktigt kul tillsammans! Det låter klyschigt att säga att ”vi är en platt organisation”. Men då vår absolut största tillgång är våra medarbetare, så måste vi erbjuda en arbetsplats där man får vara med att bestämma och vara delaktig i både stora och små beslut.” Svarar Gustav på varför han tror att de är en attraktiv arbetsgivare. 

Jonathan Durkin, nyanställd projektledare och affärsutvecklare berättar att anledningen till varför han sökte till EgenLokal var: 

“Jag har längtat efter att få vidare kunskap inom fastighetsbranschen. Genom att jobba med projektutveckling får man verkligen lära sig en perfekt blandning av både bygg och fastighet. Sedan har jag själv alltid gillat företag som är i start-up fasen. Genom EgenLokal kommer jag ha möjlighet att axla mycket mer ansvar redan från början. Här finns det ingen hierarki, vilket är perfekt för någon som vill utvecklas.” 

EgenLokal är i en fas då de söker efter fler kollegor och letar aktivt efter talanger inom branschen. Så med det i åtanke och med framtiden i sikte, Gustav, vilka egenskaper värdesätter du i en kollega? 

“Det beror lite på vilken position det gäller. Men en sak, som är ett krav, oavsett vilken roll man har hos oss, är att man har ett driv och engagemang i det vi gör. Har man det så löser sig resten!”


Gustav Kock
Grundare & VD
073 972 18 31gustav@egenlokal.se
Dela nyheten