Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Egenlokal 2.0, välkommen!

2023-05-15
Vi är glada över att idag meddela lanseringen av en helt ny hemsida och grafisk profil!

Vi är glada över att idag meddela lanseringen av en helt ny hemsida och grafisk profil! Efter månader av hårt arbete och dedikation är vi stolta över att kunna erbjuda våra besökare en förbättrad, smidigare och snyggare upplevelse.

 

Den nya hemsidan har utformats med användarvänlighet och funktionalitet i åtanke, med ett elegant och modernt gränssnitt. Vi erbjuder nu enklare navigering och förbättrade sökfunktioner för att hjälpa dig att navigera till just den ort och lokal du söker på ett enkelt sätt.

 

En av de mest spännande funktionerna på vår nya hemsida är lokalväljaren där du enkelt kan se vilka lokaler som är uppbokade och vilka som är ledig i respektive projekt.

 

Ytterligare en nyhet är att du nu kan inspireras av tidigare köpare och se hur dom valt att anpassa sin lokal efter just deras behov. Läs mer och bli inspirerad här!

 

- För oss är hemsidan ofta vårt första möte med en potentiell kund och därför strävar vi efter att leverera en bra och lättnavigerad produkt! – säger Kajsa Lindmark, Projektansvarig Egenlokal

Dela nyheten