Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Milstolpe i Nyköping, Arnö

2023-08-10
Byggnationen av ännu ett eftertraktat projekt från Egenlokal är igång

I området Arnö i Nyköping pågår byggnationen av ännu ett eftertraktat projekt från Egenlokal med imponerande fart och framsteg. Det är med en känsla av spänning och stolthet som vi kan meddela att ett stort och betydelsefullt steg precis har tagits. Plattan för den kommande fastigheten har framgångsrikt blivit gjuten och är nu på plats. Detta markeras som en viktig prestation och en avgörande del av konstruktionsprocessen. (bilden är taget något före hela plattan är färdigställd) 

Nästa steg i projektet innebär att resa upp fastighetens grundläggande stomme, vilket kommer att utgöra grunden för hela byggnadens struktur. Efter detta kommer fasaden och övriga delar att kläs in, och då kommer vi verkligen få se Egenlokal i Arnö börja ta form.

Det som en gång bara existerade som ritningar och visioner börjar nu gradvis omvandlas till verklighet. Den nya fastigheten är inte bara ett tillskott till området utan även en möjlighet för små- och stora företag samt privatpersoner att bli en del av den gemenskap som skapas i alla våra projekt runt om i Sverige.

Förväntat tillträde av lokalerna i Nyköping är Q4, 2023.

Vill du investera i en Egenlokal? Se våra lokaler ute till försäljning eller kontakta Tim Larsson, försäljningsansvarig på 070 456 97 56 alt. tim@egenlokal.se

Dela nyheten