Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Borlänge, nu är vi tillbaka!

2023-05-11
Vi kan stolt meddela att försäljningen av våra kostnadseffektiva industrifastigheter i Rågåker i Borlänge nu har startat

Vi kan stolt meddela att försäljningen av våra kostnadseffektiva industrifastigheter i Rågåker i Borlänge nu har startat. Efter flera framgångsrika projekt i både Falun och Borlänge har det blivit uppenbart att det finns en stor efterfrågan på våra lokaler, vilket har lett till att vi nu släpper ytterligare ett projekt för att ge fler personer möjlighet att bli ägare av en egen lokal.

Vårt unika koncept ger både företagare och privatpersoner möjlighet att köpa friköpta industrilokaler, och området i Rågåker har redan ett stort antal etablerade företag inom olika branscher så som restauranger, detaljhandel och industriverksamheter. Med ett strategiskt läge nära Riksväg 70, E16 och Borlänge centrum är det här en perfekt plats för den som söker en kostnadseffektiv lokal med goda möjligheter att expandera sin verksamhet eller ta sin hobby till nästa nivå.

Vi bygger 14 friköpta fastigheter på en tomt i Rågåker, och varje enhet kommer att ha en yta på cirka 6 x 12 meter. Som ägare till din egen fastighet får du själv bestämma hur den ska användas, och du kan välja att använda den för egen verksamhet, för förvaring, hyra ut eller sälja vidare. Detta ger dig möjligheten att sänka dina månadskostnader markant jämfört med att hyra en liknande lokal, samtidigt som du kan anpassa lokalen efter dina egna behov och önskemål.

Om du är intresserad av att bli ägare av en Egenlokal i Rågåker i Borlänge, är detta en unik möjlighet att skaffa en kostnadseffektiv lokal med goda förutsättningar för expansion.

Kontakt
Tim Larsson
Försäljningsansvarig
tim@egenlokal.se
070-456 97 56

Dela nyheten