Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Tim Forsström

Från snickare till framgångsrik företagsledare
No items found.

Tim, uppvuxen i Örebro och med en bakgrund som snickare, har gjort en imponerande resa inom byggbranschen. Efter att ha blivit headhuntad till Norge, där han arbetade som arbetsledare och ansvarade för arbetsmiljö och säkerhet (HMS) inom kontorsanpassningar, tillbringade Tim fem år i landet. Återvänd till Sverige, hamnade han i Stockholm där han arbetade med ombyggnationer och kommersiella fastigheter. Efter ett års arbete i Stockholm tog Tim ett stort steg och köpte sig in i BPP (Bygg och Projektparter). Tillsammans med andra delägare driver han nu bolaget, som framförallt fokuserar på kommersiella fastigheter, retail och nyligen även tandläkarkliniker.

Vad inspirerade dig att köpa en Egenlokal och vad lockade dig till just denna lokal?

- Framförallt var det läge för oss att få en ordentlig knutpunkt, och Örebro blev naturligt eftersom alla anställda bor i här, berättar Tim.
Han lyfter fram det strategiska läget nära motorvägen som en viktig faktor, vilket underlättar arbetspendlingen och gör det smidigt att snabbt kunna ta sig ut till de olika projekten.  
Tidigare hade företaget sitt kontor och lager på två olika platser, och det var ett naturligt steg att samla allt under ett tak. En annan viktig aspekt var att ha en gavel för att dra in maximalt med dagsljus i lokalen.

Du har gjort en del anpassningar i lokalen, kan du berätta lite om dem?

- Från det ”tomma skal” vi flyttade in i har vi monterat glasväggar på övervåningen, inrättat toalett med dusch, installerat varmvattenberedare, byggt ett entresol, inrett ett pentry och infört extra ventilation för att säkerställa bra luft även på övervåningen, säger Tim.
Dessa anpassningar strävar inte bara efter att optimera arbetsfunktionen utan också att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö för företagets team.

No items found.

Hur tror du att din verksamhet utvecklas i framtiden?

Målbilden med företaget är att vi ska fortsätta att vara lika stabila som vi är idag. Lägga oss på en nivå som är hanterbar. Vi vill växa och hålla samma kvalitet med andra ord inte växa för fort, så vi alltid kan stå för slutprodukten, säger Tim om företagets framtidsvisioner.
Han ser lokalen som en nyckelfaktor i att upprätthålla företagets stabilitet och kvalitet.

Vilka fördelar ser du med att äga din lokal jämfört med andra typer av upplägg?

- Vi har kikat på andra upplägg så som BRF, men där tyckte vi att avgiften var för hög, säger Tim.
Han understryker positiva aspekter som en känsla av trygghet och den naturliga kopplingen till omgivningen. Dessutom berättar han att företaget nu har påbörjat små fastighetsinvesteringar, och deras Egenlokal har fungerat som startskottet för den spännande resan in i fastighetsvärlden.

Har du några tips till den som funderar på att köpa?

- Tänka på sina egna behov, och spalta ner vad man faktiskt har för behov och anpassa lokalen efter det. Ser man att bolaget har tendenser till tillväxt, slå till på fler lokaler så du har något att växa i, ger Tim som råd till blivande köpare.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se