Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Staffan Wiklander

Om man inte har råd själv är mitt tips att gå ihop ett kompisgäng och köpa en Egenlokal tillsammans
No items found.

Staffan Wiklander är ägare av enEgenlokal. Han kommer från Stugun i Jämtland men har bott och arbetat i Falun i över 25 år. Under större delen av denna tid har Staffan jobbat som heltidsmusiker, men för cirka 7-8 år sedan skolade han om sig till ekonom. Under denna tid har han också ägt en del fastigheter runt om i Falun och Jämtland som han har hyrt ut. Nyligen sålde Staffan alla sina fastigheter och var i och med det på jakt efter en förrådslokal för att samla alla sina musikinstrument, bilar och motorcyklar. Då fick han höra omEgenlokal och tyckte att det var ett bra alternativ för honom.

Idag arbetar Staffan som ekonom på Byggpartner i Borlänge och äger en Egenlokal i Falun. En av anledningarna till att Staffan valde att köpa en Egenlokal var för att han såg en möjlighet att placera sina pengar och samtidigt såg han det som en investering. Dessutom hade han spridit ut sina prylar över hela stan och ville samla allt på ettställe. 

En annan faktor som inspireradeStaffan var att en god vän till honom redan hade köpt en lokal bara två portar bort. 

No items found.

Fördelar med att äga sinEgenlokal

Staffan ser många fördelar med att äga sin Egenlokal. En av fördelarna är att han har fullständig frihet att göra vad han vill med lokalen och kan belåna den om han så önskar. Han kan också välja att hyra ut lokalen om han vill det. Staffan trivs också med området där hans lokal ligger, eftersom det är lite avskilt och det inte är så mycket rörelse från utomstående.

Anpassningar

När det gäller att köpa och anpassa lokalen så tyckte Staffan att det var väldigt enkelt att välja tillval och anpassa lokalen så som han ville ha den. Han hade också bra kontakt medEgenlokal och fick alltid svar på det han undrade. Teamet på eftermarknad hjälpte också Staffan med detaljer som han ville åtgärda efter tillträdet.

Tips till den som går i köptankar

Ett tips från Staffan till den som funderar på att köpa en Egenlokal är att försöka vara med från början istället för att köpa på andrahandsmarknaden, eftersom det kan bli dyrare.

– Om man inte har råd själv är mitt tips att gå ihop ett kompisgäng och köpa en Egenlokal tillsammans, avslutar Staffan. 

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se