Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Ove Johansson

Lokalerna har en enorm potential, och det är upp till ägarna att utnyttja den till fullo
No items found.

Sommaren är en särskilt uppskattad tid för Ove Johansson och sambon Annette från Falun. För dem är det en säsong som präglas av motorcyklar och engagemang inom Svenska Motorcyklisters Centralorganisation (SMC). Han hjälper även en hel del mc-vänner med att byta däck, utföra enklare reparationer och service. Ove bor i centrala Falun tillsammans med sin sambo Annette, som delar hans passion för motorcyklar och allt som hör till. Tillsammans tillbringar de somrarna på vägarna och kör omkring 600-700 mil runt om i Sverige. De är också engagerade inom banverksamhet som instruktörer och funktionärer inom SMC.

 

Inspirationen att köpa en Egenlokal

När Ove och Annette bestämde sig för att flytta ihop stod de inför valet att antingen köpa ett hus med ett tillhörande garage eller flytta in i Annettes befintliga lägenhet. De letade efter lokaler/garage att hyra men hade svårt att hitta något i rätt storlek, med rätt läge och för en rimlig peng. Det var i samma veva dom letade hyreslokal som de fick nys om Egenlokal. Det blev snabba beslut att investera i en Egenlokal och sedan flytta in i Annettes lägenhet.

- Det var första etappen i Falun så det var bara att slå till, nu eller aldrig, säger Ove.

 

Anpassningar i lokalen

De investerade i en tom lokal men märkte snabbt efter tillträde att de var i behov av ett entresolplan. De bestämde sig då för att anlita en entreprenör för att bygga just detta med tillhörande pentry i sin lokal. Det speciella med deras entresolplan är glaspartierna mellan reglarna som ger en luftig känsla.

No items found.

Den värdefullaste aspekten av att äga en Egenlokal

För Ove är den mest värdefulla aspekten av att äga en lokal möjligheten att forma den efter deras egna önskemål och att de betalar till sig själva. Om de någonsin tröttnar eller inte längre vill behålla lokalen, har de möjlighet att sälja den och återfå sina pengar, kanske till och med tjäna mer än vad de betalade.

- Vi bestämde oss eftersom det fanns en brist på lokaler att hyra i Falun och Egenlokals projekt i här kom väldigt lägligt för oss, säger Ove.

 

Området och dess fördelar

I området där Ove och Annette äger sin lokal finns också andra mc-entusiaster. Bristen på däckservice för motorcyklar i Falun har gjort att Ove har fått nya kontakter genom rekommendationer men även från personer som köpt lokaler i området.

- Det råder en stark gemenskap bland lokalägarna, alla hälsar på varandra när de passerar, säger Ove.

 

Tips till dem som funderar på att köpa en lokal

- Tänk på utvecklingspotentialen och att fantasin är den enda begränsningen när det gäller vad man kan göra med sin lokal. Lokalerna har en enorm potential, och det är upp till ägarna att utnyttja den till fullo, Säger Ove slutligen

Såhär har tidigare försäljningar på andrahandsmarknaden i Falun sett ut; 


2022-09-01 Rissgårdsvägen 9N – 1640000 kr (+441000 kr/+36,78%)

2022-10-01 Rissgårdsvägen 9M – 1600000 kr (+401000kr/+33,44%)

2023-01-31 Rissgårdsvägen 9B – 1160000 kr (+161000kr/+16,12%)

2023-01-31 Rissgårdsvägen 9A – 1473000 kr (+274000kr/+22,85%)

2022-08-26 Rissgårdsvägen 11Q – 1450000 kr (+451000kr/+45,15%)

2023-06-28 Rissgårdsvägen 9V – 1299000 kr (+300000kr/+30,03%)

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se