Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Mats Karlsson

Från kökssäljare till HTH Franchise
No items found.

Mats Karlsson har varit franchisetagare för HTH-butiken i Skövde sedan 2014. Innan han tog detta steg hade Mats en bakgrund inom köksbranschen och har tidigare arbetat som säljare för Tibro kök och HTH. Mats har även ett litet bilintresse, även om det inte är något han ägnar sig åt i överdriven utsträckning. Istället för att meka med bilarna föredrar han helt enkelt att köra dem.

Användning av Lokalen

Lokalen där Mats verkar tjänar ett dubbelt syfte. Den används både för att förvara bilar och som ett mellanlager för köksprodukter när kunder inte har möjlighet att ta emot sina köksbeställningar direkt.

Fördelar med Att Äga sin Egenlokal

Mats uppskattar fördelarna med att äga en Egenlokal.

- Jag ser det som en investering med förhållandevis låga kostnader, vilket hjälper mig att hålla mina utgifter i schack. Det är ett klokt affärsbeslut som jag är nöjd med, säger Mats.

No items found.

Strategiskt Läge

Mats är nöjd med läget för sin verksamhet. Det är strategiskt placerat och ger honom ett bekvämt avstånd både från butiken och hans hem.

Minimala Anpassningar

I lokalen gjordes det minimala anpassningar. Det enda tillvalen han beställde från Egenlokal var ett epoxigolv och en luftvärmepump, som han fann enkelt att beställa.

- Det var så enkelt som att kryssa i alternativen, och allt var på plats när jag tillträdde lokalen, säger Mats.

En Smidig Köpupplevelse

Köpet av sin lokala verksamhetsplats var otroligt smidigt. Hans fastighetsmäklare var kunnig och kunde svara på alla hans frågor. Överlämnandet gick smärtfritt och det rådde ordning och reda, utan några oklarheter.

- Det fungerade precis som jag hade tänkt mig, avslutar Mats.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se