Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Johanna & Rasmus Hedlund

Reklamfirman som startade i garaget hemma men som nu har tagit steget vidare
No items found.

(På bilden syns Johanna och sonen Rasmus)

Johanna Hedlund och hennes man halkade in i reklambranschen efter att de köpt en skärmaskin för att skriva ut dekaler åt sig själva i sitt tidigare företag i takbranschen. Ryktet spred sig och de började hemma i garaget med lite småjobb åt bekanta och deras företag. Men efterfrågan ökade och till slut bestämde sig Johanna och hennes man för att starta DalaReklam. Nu har de kontor och butik ett stenkast ifrån sin Egenlokal som används för att foliera större fordon, då det är begränsat med plats i butiken.

Lokalen och framtiden

När Johanna får frågan om hur hon tror att verksamheten kommer att utvecklas i framtiden och hur lokalen passar in i deras framtidsplaner, så berättar hon att tankarna finns på att ta hela fordonsverksamheten till deras Egenlokal eftersom de håller på att växa urbutiken. På sikt planerar de även att bygga till en toalett. Se hur andra köpare har valt att anpassa sina lokaler.

No items found.

Fördelar med att äga din lokal

När det kommer till fördelarna med att äga sin Egenlokal jämfört med andra upplägg så förklarar Johanna att det känns bra att betala till sig själv istället för att hyra och känna att man kastar bort sina pengar. Dessutom är det en investering och de kan anpassa lokalen efter deras egna behov.

Utvecklingen och området

När det gäller utvecklingen av området runt lokalen och hur det har påverkat deras affärer så ser Johanna det som väldigt positivt. Ju fler företag som flyttar till området, desto fler kunder kan de få.

– Det byggs väldigt mycket i området och oftast är det företag som flyttar in, vilket är positivt eftersom alla företag kan vara våra kunder. Dessutom har vi en bra skyltplats, vilket vi tror har genererat en del affärer, säger Johanna

Se våra ledig lokaler som är ute till försäljning.

Tips till den som funderar på att investera i en Egenlokal

– Köp två! säger Johanna och sonen Rasmus och skrattar.

Räkna på den totala månadskostnaden för att äga en Egenlokal.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se