Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Jens Persson

Isolering och Brandteknik Sverige AB
No items found.

Jens Perssons resa inom isolering och brandteknik har varit präglad av passion och entreprenörskap. Efter en tid i Norge fann han sig snabbt hemma inom den lokala isoleringsbranschen när han återvände till Sverige. Ett lokalt isoleringsföretag såg potentialen i Jens och anställde honom för att bidra med sina kunskaper och erfarenheter. Efter fyra framgångsrika år som anställd insåg Jens möjligheterna och beslutade sig för att ta steget och starta sitt eget företag inom teknisk isolering.

Efter att ha grundat Isolering och Brandteknik Sverige AB har Jens navigerat företaget genom framgångar och utmaningar. Tre år in i denna resa har affärerna blomstrat, och företagets Egenlokal i Örebro fungerar som en strategisk bas för framtida expansion. Jens vision sträcker sig över de kommande 30 åren, där han envisas med att driva och utveckla företaget till nya höjder.

Isolering och Brandteknik Sverige AB har specialiserat sig på teknisk isolering och passiv brandsäkerhet (brandtätning). Jens Persson och hans team är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa lösningar som möter kundernas unika behov och samtidigt håller sig i framkant av den senaste teknologin inom branschen.


Vad inspirerade dig att köpa en EgenLokal?

- Jag ville verkligen etablera mig ordentligt, säger Jens.

Han betonar hur den flexibla utformningen av lokalerna möjliggör skräddarsydda anpassningar efter företagets specifika behov. Att äga en Egenlokal ger även möjlighet till framtida expansion, med spännande möjligheter att förvärva närliggande lokaler och expandera verksamheten.

Han delar också sin starka tro på att Egenlokal är framtidens lösning för småföretagare. Han betonar behovet av kostnadseffektivitet och möjligheten att skapa en stabil grund för företagets tillväxt och långsiktiga framgång.


Vad tycker du om samfällighetsavgiften?

- Jag tycker uppskattar verkligen samfällighetsavgiften då jag ser stor potential att det ska bidra till områdets utveckling, med sånt som staket, grind och även en del markarbete, säger Jens.

No items found.

Du har gjort en del anpassningar i lokalen, kan du berätta lite om dem?

Jens delar med sig av sina förbättringar så som epoxigolv, nybyggda kontorsutrymmen, lager, kök, en gemensam samlingsplats, samt WC med dusch och ett öppet omklädningsrum. Han framhåller vikten av att skapa en trivsam och funktionell arbetsmiljö för sitt team.


Hur har din Egenlokal det påverkat dina affärer?

Jens reflekterar över hur området har förvandlats till ett kollektiv, där företagare knyter starka kontakter. Detta har lett till en ökning av affärsmöjligheter, särskilt när det gäller företag inom samma bransch i området. Möjligheten att etablera kontakter och skapa samarbetsmöjligheter har blivit tydligare. Det har även öppnat upp för att dela potentiella jobb och affärsmöjligheter med varandra, vilket gynnar företagen genom att skapa en ömsesidig riktning för affärsutveckling. Jens understryker värdet av att vara grannar som litar på varandra och skapar ett samarbetsklimat.


Vilka fördelar ser du med att äga din lokal jämfört med andra typer av upplägg?

Att äga sin egen lokal är, enligt Jens, mycket mer än en affärsmässig transaktion - det är en investering i sig själv och sitt företag. Han poängterar att ägande främjar en djupare omsorg och ansvar för lokalerna, vilket i sin tur gynnar en bättre skötsel och underlättar långsiktig värdeökning. Jens understryker den positiva känslan av att vakna upp och åka till sin Egenlokal varje morgon, vilket skapar en positiv atmosfär och en stark koppling till arbetsplatsen.


Har du några tips till den som funderar på att köpa?

Jens delar generöst med sig av sina erfarenheter och ger konkreta råd för blivande köpare. Han betonar att noggrann anpassning av lokalen efter företagets specifika behov är avgörande och uppmanar till att lägga tid på detaljerad planering. Dessutom framhåller han att valet av en stark och engagerad styrelse från början kan vara avgörande för att säkerställa en positiv och hållbar utveckling. Jens visar genom sina tips att framgångsrikt lokalköp inte bara handlar om fakta och siffror utan också om att skapa en plats som främjar trivsel, tillväxt och samarbete.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se