Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Henrik Sylwan

Sylwans EL - Familjeföretaget med en stark närvaro i Dalarna
No items found.

Sylwans EL är ett elinstallationsföretag med en gedigen historia. Det grundades 1995 av Henrik Sylwans far, Kristian Sylwan, och har sedan dess varit en pålitlig aktör inom elinstallationer i Dalarna och dess omgivningar. Företagets styrka ligger i bredden av deras kompetens. De har satt samman ett skickligt team med olika expertområden, vilket gör att de kan hantera en mängd olika elrelaterade uppgifter.

 

Fördelarna med att äga en Egenlokal

När Henrik och hans team övervägde sina alternativ för att etablera sin verksamhet, såg de Egenlokal som ett kostnadseffektivt och fördelaktigt alternativ i jämförelse med att bygga ett eget. Dessutom är Egenlokals läge i Faluns industri- och handelsnav vid Ingarvet idealiskt, vilket ger dem närhet till grossister och andra handelskontakter, vilket är värdefullt för deras verksamhet. En annan fördel med Egenlokals koncept är att allt är förberett - fiber, vatten, avlopp och el. Det innebar att de kunde sätta igång med sin verksamhet direkt efter inflyttning. Dessutom har samfälligheten som bildades underlättat gemensamma säkerhetsåtgärder, snöröjning och underhåll av fastigheten.

No items found.

Anpassningar i lokalen för ökad funktionalitet

För att möta deras specifika behov och öka funktionaliteten i lokalen, har Henrik och hans team genomfört anpassningar. Dessa anpassningar var möjliga att genomföra relativt enkelt med tanke på byggnadens beskaffenhet.

 

Fördelarna med att äga sin Egenlokal

Enligt Henrik är den mest värdefulla aspekten av att äga en lokal istället för att hyra den, att de investerar i sig själva. De ser det som en långsiktig ekonomisk fördel och betonar att ägande ger dem mer kontroll över sin arbetsplats och framtid.

 

Lokalerna och framtidsplaner

Sylwans EL har ambitiösa planer för framtiden. De siktar på en kvalitativ tillväxt och en viss kvantitativ expansion. De tror att de lokaler de har köpt, som består av två enheter bredvid varandra, ger dem möjlighet att växa som organisation på lång sikt. Henrik är övertygad om att deras Egenlokal kommer att vara en viktig del av deras framgångsresa.

- Egenlokal har verkligen varit en nyckel till vår framgång och tillväxt. Det ger oss den kontroll och stabilitet vi behöver för att fortsätta utvecklas, säger Henrik Sylwan

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se