Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Gunnar Johansson

Gunnar berättar om sin hobby och hur han anpassat sin lokal för att få ut det mesta av utrymmet
No items found.

Gunnar Johansson är en IT-kille från Falun som älskar att ägna sig åt bilprojekt på sin fritid. Gunnar berättar om sin hobby och hur han anpassat sin lokal för att få ut det mesta av utrymmet.

– Jag ser det som avkoppling att komma till min Egenlokal och skruva med bilarna, säger Gunnar

Han har alltid haft ett stort bilintresse och har oftast ett projekt på gång. För några år sedan färdigställde han sin Dodge Coronet '68 och nu arbetar han på att återställa sin drömbil, nämligen en Plymouth Cuda '70 som i nuläget ser ut mer som ett skelett av en bil, till sin forna glans.

– Det är ett ännu större projekt eftersom jag måste i princip byta all plåt på bilen och sätta ihop resten, berättar Gunnar.

Anpassningar

För att kunna arbeta på sina bilprojekt har Gunnar anpassat sin lokal eftersina specifika behov. Han har byggt ett entresolplan på cirka 35 kvadratmeterför att få ut det mesta av utrymmet. Planet används som förvaring, och detfinns även en toalett, ett pentry och ett utrymme med bord och stolar. Genomatt bygga en egen lösning med en mindre spiraltrappa i hörnet kunde Gunnarmaximera golvytan och få ut mer av sin lokal.

No items found.

Fördelar med att äga sin Egenlokal

Att äga sin Egenlokal har också många fördelar jämfört med att hyra plats ien lokal som han delar med andra, som Gunnar tidigare gjorde. Han behöver inteoroa sig för att störa eventuella grannar, och dessutom slipper han oroa sigför att bli uppsagd av en hyresvärd mitt i ett pågående projekt.

Gunnar ser också andra fördelar med att äga sin Egenlokal. Han kan anpassa den exakt efter sina behov och slipper anpassa sig till andras önskemål.

– Dessutom är det en bra investering och ett bra ställe att etablera kontakter med andra företag och personer, säger Gunnar.

Området

– Att lokalerna ligger centralt var också en avgörande faktor för mig. Det är nära till affärer, återvinningscentral och ligger i område där det mesta går att få tag på under kontorstid, säger Gunnar.

Tips till den som funderar på att investera i enEgenlokal

Gunnars tips till den som funderar på att köpa en lokal är att tänka på att det kan vara mer än bara en lokal och att det går att anpassa den efter ens egna behov. Det är också en bra investering och ett bra sätt att skapa kontakter med andra likasinnade.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se