Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Erika Jakobsson Fall

Häståterbruket i Örebro
No items found.

Erika Jakobsson Fall, en riktig hästentusiast, har gjort sin passion till en blomstrande verksamhet. Efter att ha tillbringat en stor del av sitt liv med hästar och tidigare arbetat med familjeföretag inom golvläggning, fann Erika inspirationen under corona-pandemin att förverkliga en dröm - att starta en återbruksbutik för andrahands försäljning av hästartiklar, vid namn Häståterbruket i Örebro.

Efter några år i ett för litet garage och en provisorisk lösning med försäljning på uppfarten med tält, insåg Erika att det var dags för en större och mer permanent plats. Därmed investerade hon i en Egenlokal som låg strategiskt endast 2,5 km från hennes hem. Nu, två år efter företagets start, har Erika också lanserat en webshop för att komplettera den fysiska butiken.

Vad inspirerade dig att köpa en Egenlokal och vad lockade dig till just denna lokal?

- Det är som en investering och det ligger bra avståndsmässigt från vårt hem, säger Erika.

Hon betonar också den strategiska placeringen med gott om parkering, både för henne och kunder som besöker butiken.

Anpassningar i lokalen

Erika har investerat i att skapa ett pentry och en toalett med dusch på övervåningen. De beställde även en extra fönsterrad, luftvärmepump och ett entresol direkt från Egenlokal vid köpet för att maximera utrymmet och skapa en trivsam arbetsmiljö.

No items found.

Hur tror du att din verksamhet utvecklas i framtiden och hur passar lokalen in i dina framtidsplaner?

- Jag tror att vi snart kommer växa ur lokalen, då många människor har hittat till butiken och lämnar in sina gamla hästprylar för att säljas på kommission. Vilket gör att det blir väldigt mycket saker i butiken... Vi skulle verkligen behöva större inom snart framtid tror jag, Säger Erika.

Det Erika kan hoppas på är att någon av grannarna vägg i vägg ska sälja, då skulle hon kunna förvärva en till lokal och slå ut väggen emellan. Om det blir så att hon måste sälja lokalen kan det göras lätt eftersom det är en friköpt fastighet.

Hur ser du på utvecklingen av området runt lokalen, och hur har det påverkat dina affärer?

- jag ser att det är mycket mer folk i butiken än vad det var tidigare, säger Erika entusiastiskt.

Hon noterar att läget nära väg 50 gör det enkelt för kunder att svänga in, och med gott om parkering och närhet till motorvägen har detta påverkat affärerna positivt.

Har du några tips till den som funderar på att köpa?

- Bra att tänka på anpassningarna innan man flyttar in för att ha en bra plan. Med facit i hand så skulle jag vilja ha ett större entresol som gick längre ut för att få mer utrymme på våning två, ger Erika som råd till blivande köpare.

Hon betonar vikten av att planera och anpassa lokalen efter behoven för att säkerställa effektivitet och framgång.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se