Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Erik Desmeules

Erik Desmeules är mannen bakom Running Wild i Falun
No items found.

Erik Desmeules är mannen bakom Running Wild i Falun, som ansvarar för försäljning och marknadsföring av Hoka-skor i Sverige genom den norska distributören.

Erik har en gedigen bakgrund inom försäljning inom sportbranchen, inklusive erfarenhet från ishockey med Leksands IF:s marknadsavdelning. Erik har alltid gillat skor och sökte länge efter ett par som verkligen passar honom. När han besökte en vän i USA fick han chansen att testa Hoka-skor och blev direkt förälskad i dess komfort och egenskaper. Efter många turer lyckades han få ett kontrakt med den norska distributören och startade sen sin resa med Running Wild 2016.

– Jag gillar verkligen skor och har varit på jakt efter ett par som har alla egenskaper som Hoka har, så att få jobba med det här varumärket som jag verkligen står bakom är helt otroligt, säger Erik.

Idag har företaget fyra anställda och Hoka-skor syns överallt på gatorna från norr till söder. Running Wild har också köpt egna lokaler för sin verksamhet, de har ett showroom för återförsäljare samt en lagerlokal för eventmaterial och dylikt.

Anpassningar

I Lokalerna har Erik gjort en del anpassningar för att bättre kunna använda lokalerna för deras ändamål. Han köpte till exempel till ett Entresolplan och Epoxygolv, sedan anlitade han snickare som byggde en kontorsdel på övervåningen. De byggde även ett kök samt toalett och badrum med dusch.

– Vi ville helt enkelt förbättra lokalerna och göra dem mer användbara för våra specifika behov. Det var viktigt för oss att ha en separat kontorsdel där vi kunde arbeta ostört, och det var även nödvändigt med ett kök och badrum för att kunna vara självständiga och ha allt vi behöver på plats, säger Erik.

De ville ha bra ljusförhållanden, både för att framhäva sina produkter och för att ha bra ljus under digitala möten. De anlitade därför en ljusdesigner som hjälpte till att skapa den rätta atmosfären och få till det optimala ljuset.

–  Vi är väldigt nöjda med hur lokalerna ser ut nu och hur de fungerar för oss. De är mycket mer användbara än tidigare och har verkligen förbättrat vår arbetsmiljö, säger Erik

No items found.

Framtiden och lokalerna

Erik tror att lokalerna kommer att vara kvar i framtiden, och om det behövs mer utrymme kan de bygga ut med ett till entresolplan i ”lagerlokalen”. I nuläget passar lokalerna dem dock perfekt, och skulle det bli så att ett extra entresol inte räcker till så kan de alltid sälja eller hyra lokalerna lätt eftersom dom är friköpta.

Fördel med att äga sin egen lokal

– Fördelarna med att äga sin Egenlokal är att man han har full kontroll över kapitalet och inte behöver fråga någon annan för att göra mindre anpassningar. Dessutom är kostnaderna för lokalerna lägre än om vi hade hyrt, säger Erik.

Räkna på din totala månadskostnad för att äga en Egenlokal.

Tips till den som funderar på att investera i en Egenlokal

Erik rekommenderar att man jämför hyran man betalar idag och räknar på hur mycket man kan komma ner i kostnad genom att köpa en lokal om man har kapitalet. Han är glad över att ha köpt två lokaler istället för en, och rekommenderar även entresol som ett tillval för extra yta. Han tillägger också att priserna för tillvalen är prisvärda i hans mening.

– Just att det inte var en BRF utan en samfällighet gjorde att vi slog till på en gång och köpte två lokaler, avslutar Erik.

Sammanfattningsvis har Erik Desmeules och Running Wild haft en framgångsrik resa med Hoka-skor och har nu en stabil plattform för sin verksamhet i sina lokaler i Falun.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se