Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Claes Ekenvik

Claes är den nyblivne pensionären som har skapat en plats för att utföra sin hobbys och hjälpa vänner
No items found.

Claes Ekenvik är en nybliven pensionär som har återvänt till Borlänge efter att ha bott i Västerås i 26 år och arbetat som serviceingenjör på ABB. Han har nu köpt en egen lokal att använda som förråd och för sina hobbyverksamheter, såsom att renovera gamla möbler, meka med bilen och cykeln samt hjälpa släkt och vänner med däckbyte och magasinering av möbler.

– Jag bor bara 4 km från lokalen så det är smidigt att ta cykeln hit när vädret tillåter, säger Claes.

Anpassningar

Claes beställde ett entresolplan och en luftvärmepump direkt från oss på Egenlokal, vilket han upplevde som smidigt att göra då det bara var att kryssa i vad han ville ha och det installerades direkt vid tillträdet.

 

Fördelar med att äga sin Egenlokal 

– Den löpande kostnaden är ju låg, det som ären stor utgift är ju själva köpet. Men har man möjlighet att ta lån eller köpa är det en bra investering, säger Claes.

En annan fördel med sin Egenlokal är möjligheten att ladda elbilen, vilket inte är möjligt i den BRF där han bor för närvarande.

No items found.

Utvecklingen av området

Claes anser att området i Borlänge är bra, men samfälligheten funderar på att sätta upp ett stängsel för att stänga ute personer som inte har lokal i området. Han berättar att samfälligheten dock vill fylla på kassan lite innan man sätter upp stängslet för att undvika enstor klumpsumma.

 

Tips för den som funderar på att investera i en Egenlokal

– Om man har ett företag så kan det vara lämpligt att köpa två lokaler så man kan köra rakt igenom med släp, annars bör man se hur mycket yta man behöver för sin hobbyverksamhet innan man slår till, så att det inte blir för stort eller för litet, avslutar Claes.

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se