Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Integritetspolicy

Intresseanmälan

Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Välj stad *
Nyköping
Skövde
Örebro
Luleå
Värnamo
Trelleborg
Kumla
Västerås
Gävle
Lidköping
Lidköping
Ludvika
Örnsköldsvik
Enköping
Skellefteå
Trollhättan
Nyköping
Vänersborg
Helsingborg
Falun
Falun
Åre
Norrtälje
Norrtälje
Skövde
Skövde
Borlänge
Borlänge
Örnsköldsvik
Alingsås
Östersund
Stockholm
Mjölby
Mariestad
Timrå
Borlänge
Sundsvall
Hur hittade du oss? *
* Obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tillbaka till toppen

Christer Åström

Om du överväger att köpa två lokaler, rekommenderar Christer att ta bort mellanväggen för att optimera ytan
No items found.

Christer Åström är en entusiast när det kommer till fordon. Han har en passion för äldre samt nyare bilar, men han är också medveten om vikten av att ha en pålitlig mekaniker vid sin sida. Han föredrar att ägna sig åt de mindre ändringarna själv, såsom lampbyten och allmänt underhåll, men när det kommer till mer omfattande mekaniska arbete förlitar han sig på sin betrodda mekaniker.

I sin rymliga lokal har Christer en imponerande samling fordon. Bland hans bilar finns en vacker Ford Mustang från 1965, en mer modern modell från 2015, och en rymlig husbil från Adria som mäter nästan 7 meter. Tillsammans med sin fru Christina njuter de av långa resor med husbilen, ofta till kusten och små pittoreska orter som Trosa. Den äldre Mustangen används ofta till studentfirande i Skövde. Lokalen där Christer förvarar sina älskade fordon ägs gemensamt av honom och Christina, och den har blivit ett andra hem.

Inspiration

Christer har tidigare ägt ett åkeri och hyrt en liknande lokal för att lagra sina fordon. Men när han beslutade att avsluta sin åkeriverksamhet, ville han fortfarande ha en plats att förvara husbilen och bilarna. En dag, när han körde förbi Egenlokals reklamskylt nära Cirkel K i Karstorp, väcktes hans intresse. Han kunde inte släppa idén om att äga sin Egenlokal. När en lokal plötsligt blev tillgänglig i Skövde efter att ha stått i kö i 5-6 månader, tvekade han inte.

Anpassningar i Lokalen

Innan Christer flyttade in i sin nya lokal beställde han extra fönsterrad och belysning från Egenlokal för att förbättra miljön. Efter att ha tagit över lokalen har han också genomfört en rad personliga anpassningar. Han har skapat ett inglasat entresol med toalett, ett mindre pentry med matsalsbord och en mysig soffa samt lagt heltäckningsmatta för extra komfort.

No items found.

Erfarenheter med anpassningen

Christer berättar att processen att anpassa lokalen var smidig och att han hade relativt få synpunkter. Han nämner dock en sak som han saknade - direkt bredbandsanslutning till lokalen. Trots att rör förberetts vid inflyttningen, önskar han att bredbandet hade varit indraget från början.

Fördelar av Ägande

Christer framhåller fördelarna med att äga sin Egenlokal. Han betonar att när tiden är inne att sälja, får han troligtvis tillbaka sina investerade pengar, vilket ger honom en extra känsla av trygghet och ekonomisk flexibilitet.

Tips för Blivande Lokalägare

Som en erfaren lokalägare ger Christer ett värdefullt tips till framtida köpare.

- Om du överväger att köpa två lokaler, rekommenderar jag att ta bort mellanväggen för att optimera ytan. En sådan anpassning skulle kunna maximera utnyttjandet av utrymmet och ge ännu mer utrymme att njuta av dina passioner, Säger Christer Åhström

No items found.

Är du intresserad av en Egenlokal?

Om du är intresserad av något av våra projekt, så är vår projektansverige Kajsa Lindmark den person du bör kontakta. Kajsa har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal och anpassningar för just dig.

Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet eller hobby. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta nästa steg mot din Egenlokal.

Kajsa Lindmark
072 225 68 60kajsa@egenlokal.se